ΔΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΤΗ ΜΗΛΟ

Δωμάτια Ακροθαλασσιά Στη Μήλο

Τα ξενοδοχείο Ακροθαλασσιά στη Μήλο αποτελείται από 2 διώροφα κτίρια παραδοσιακής αρχιτεκτονικής τα οποία διαθέτουν 9 συνολικά δωμάτια και διακρίνονται για την αυθεντική κυκλαδίτικη ταυτότητά τους. Είναι ένα νεόκτιστο συγκρότημα που λειτουργεί 8 χρόνια και προσφέρει στους φιλοξενούμενους του όλες τις ανέσεις και τις υπηρεσίες που εξασφαλίζουν άνετη διαμονή.

Όλα τα δωμάτια έχουν δωρεάν wifi, κλιματισμό, τηλεόραση, ψυγείο, έπιπλο τουαλέτα και ντουλάπα. Το μπάνιο έχει ντουζιέρα με καμπίνα. Τα μπαλκόνια των δωματίων έχουν θέα στη θάλασσα όπου μπορείτε να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα.

Το συγκρότημα Ακροθαλασσιά διαθέτει κι ένα δίκλινο δωμάτιο χωρίς θέα το οποίο είναι ημιυπόγειο. Είναι και αυτό ένα όμορφο και άνετο δωμάτιο καλόγουστα επιπλωμένο. Διαθέτει διπλό σιδερένιο κρεβάτι και παρέχει όλες τις ανέσεις στους φιλοξενούμενους του.

Το δωμάτιο έχει δωρεάν wifi, κλιματισμό, τηλεόραση, ψυγείο, έπιπλο τουαλέτα και ντουλάπα. Το μπάνιο έχει ντουζιέρα με καμπίνα.

Παρέχεται καθημερινή καθαριότητα.

ΠΑΡΟΧΕΣ


  • Κλιματισμός

  • Δωρεάν Wifi

  • Ψυγείο

  • Τηλεόραση

  • Έπιπλο τουαλέτα και ντουλάπα

  • Το μπάνιο έχει ντουζιέρα με καμπίνα

  • Τα μπαλκόνια των δωματίων έχουν θέα στη θάλασσα όπου μπορείτε να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

Πολιτική ακύρωσης

Καμία χρέωση δεν προκύπτει για ακυρώσεις που γίνονται μέχρι και 21 μέρες πριν από την επιβεβαιωμένη ημέρα άφιξης.
Για ακυρώσεις που γίνονται στην περίοδο από 20 ημέρες μέχρι και 8 ημέρες πριν από την ημερομηνία άφιξης ο πελάτης χρεώνεται με το ποσό που αντιστοιχεί με το 50% του συνολικού κόστους της προγραμματισμένης κράτησης.

Ακυρώσεις που γίνονται λιγότερο από 8 μέρες πριν την προγραμματισμένη άφιξη, πελάτες που δεν εμφανίζονται κατά την προγραμματισμένη άφιξη, καθώς και πελάτες που αναχωρούν πριν από την προγραμματισμένη ημέρα αναχώρησης θα χρεώνονται με το 100% του κόστους της προγραμματισμένης παραμονής κατά την αρχική κράτηση.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

    Δωμάτια στη Μήλο