Ξενοδοχείο Μήλος

Όροι και Προϋποθέσεις Ενοικίασης Αυτοκινήτων

Ως ελάχιστος χρόνος ενοικίασης, ορίζεται η μία ημέρα (24 ώρες). Κάθε επιπλέον ώρα υπολογίζεται στο 1/5 της ημερήσιας τιμής ενοικίασης του οχήματος.

Για τους πολίτες που προέρχονται από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία και την Κίνα απαιτείται διεθνής άδεια / άδεια οδήγησης. Για όλους τους άλλους πολίτες εκτός ΕΕ, η διεθνής άδεια είναι προαιρετική. Το ελάχιστο όριο ηλικίας για τον οδηγό είναι τα 23 έτη, με άδεια οδήγησης που να έχει εκδοθεί τουλάχιστον δύο χρόνια πριν.

Επιβαρύνουν τον ενοικιαστή. Παραλαβή/παράδοση στο ίδιο επίπεδο του ντεπόζιτου.

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, επιβαρύνει τον ενοικιαστή με 300€ ως ελάχιστη αποζημίωση.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι κατά την διάρκεια θαλάσσιας μεταφοράς η εταιρεία δεν σας καλύπτει για ζημιά ή απώλεια του οχήματος.

Ο ενοικιαστής είναι υπεύθυνος για την καταβολή όλων των προστίμων που τυχόν συμβούν κατά τη διάρκεια της ενοικίασης.

Όλες οι ζημιές σε ελαστικά, ζάντες και στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου δεν καλύπτονται από καμία ασφάλεια.

Μετά το τέλος του μισθωτηρίου ενοικίασης, είστε ανασφάλιστοι.

Ο ενοικιαστής θα πρέπει να επιστρέψει το όχημα όπως το παρέλαβε τόσο εξωτερικά(όχι γρατσουνιές, βαθουλώματα, κτλ) όσο και εσωτερικά(χωρίς σκισμένα καθίσματα/χαλιά καθώς και διαρροή υγρών που μπορούν να τα καταστρέψουν). Φυσικά, οποιαδήποτε ζητήματα σκόνης, λάσπης, βρωμιάς κτλ δεν θεωρούνται ως βλάβη στο όχημα.

Σε περίπτωση ατυχήματος/βλάβης του οχήματος, πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας.

Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης:Για διάστημα μεγαλύτερο ή ίσο, των 21 ημερών πριν την άφιξη του πελάτη, όλο το ποσό της προκαταβολής επιστρέφεται(οποιαδήποτε έξοδα συναλλαγής καταβάλλονται από τον πελάτη). Για διάστημα μικρότερο των 21 ημερών ο πελάτης πρέπει να
πληρώσει το 50% των συνολικών ημερών που θα ακυρωθούν.

Ασφάλεια έναντι τρίτων για υλικές ζημιές και σωματικές βλάβες. Σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές από υπαιτιότητα οδηγού δεν καλύπτονται. Μικτή ασφάλεια (CDW) με έξτρα χρέωση. Με την ασφάλιση αυτή ελαχιστοποιείτε το κόστος που θα πρέπει να πληρώσετε σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά. Αν συμβεί κάτι, θα πρέπει να πληρώσετε έως και 500€ + ΦΠΑ. Εάν το κόστος της ζημίας είναι μεγαλύτερο, η ασφαλιστική εταιρεία θα καλύψει το υπόλοιπο ποσό, με την προϋπόθεση οτι δεν έγινε παραβίαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Καμία ασφάλεια δεν καλύπτει ζημιές σε ελαστικά, ζημιές στο κάτω μέρος και στο εσωτερικό μέρος του αυτοκινήτου καθώς και κλοπή προσωπικών αντικειμένων. Οποιαδήποτε ζημιά σε ελαστικά, παρμπρίζ, θραύση κρυστάλλων και στο κάτω μέρος του οχήματος δεν καλύπτονται από καμία ασφάλεια.

Σε περίπτωση απώλειας, του κλειδιού του οχήματος, ο ενοικιαστής χρεώνεται 150€ για το κόστος κατασκευής νέου κλειδιού.

Όροι και Προϋποθέσεις Ενοικίασης Αυτοκινήτων